RSS

Plejehjemsbeboere har ikke noget valg

08 jan

Nu er de begyndt at vaccinere ældre på plejehjem, hvilket er en forbrydelse.
De ældre på plejehjem kan ikke sige nej til at få sprøjtet RNA-ændrende gift ind i deres system, fordi så vil de blive behandlet som pariaer af dem der er blevet vaccineret og plejerne.
Hvis de ikke vil vaccineres bliver deres liv et helvede.
Vi ved jo alle hvor magtsyge sygeplejersker er, så hvis de ikke gør som der bliver sagt, så bliver deres liv også derefter.

Så det er ikke frivilligt, hvis det var, ville man ikke behandle folk der ikke ønsker Kill Gates gift anderledes. Og jo, det bliver vi; Søren Pind m.fl. vil begrænse vores frihed, fordi vi ikke hopper på Covid-19-bedraget og bliver vaccineret som dem der er blevet hjernevasket af eliten.

Hotherhaven Stevns kommune

Grundloven siger:

§ 71 Stk. 1. Den personlige frihed er ukrænkelig. 

 

Tags: , ,

One response to “Plejehjemsbeboere har ikke noget valg

 1. Mariann Dupont

  8. januar 2021 at 16:11

  Right!👍

  …og lige præcis hvad jeg tænkte og skrev i et par kommentarfelter..der engang i sommer, da Sverige kørte det åbenlyse myrderi af ældre/gamle…alle over 60+ ville blive anbragt i specielle telte/afdelinger og den eneste hjælp, istedet for respirator og medicin, var en kanyle med morfin.
  Jeg vidste bare, at det var ren og skær udrensning af produktive vs ikke-produktive borgere.

  Senere begyndte andre også, at kommentere på dette kyniske myrderi.

  Svensken udtalte tilmed, at de yngre og migranter klart ville være dë, man ville hjælpe alt man formåede.
  Det var sg hård læsning.

  (om Corona er en realitet eller bare en stærk flu, …jeg ved ikke, hvad jeg skal tro, men igen tænker jeg, at det er et middel/våben, som gør, at alt dette udrensnings-spil kan lade sig gøre.)

  Men det gør ondt i mig hvergang jeg hører ordet: Vaccine (ja, jeg ligefrem dukker mig, for hvorledes kan en alderdoms-plejehjems indsat, dog søge viden og kritisk stof vedr. dette?) Denne åbenlyse begejstring går ligefrem ondt langt ind i sjælen.

  Man tænker meget, meget lidt på de ældres ve og vel. Hvordan kan det så være, at man netop DER i testnings-fasen og indførelsen af ‘ny vaccine’, er så nænsom og omsorgsfuld overfor de ældre?
  Alle og enhver må da kunne se, at de blot er lab-animals.
  (det eneste gode ved dette vaccine er, at man vel næppe har haft tid til at torturere og smadre dyr..til alle disse forsøg.
  Derfor har så valgt de uproduktive. Og overflødige. De ældre. De gamle.

  Den røde regering havde kun råd til 6 millioner til de ældre i finansloven.
  /derefter rippede man dyre-hjælpen for 6 millioner, således, at de nu kun får 2 millioner. Dyrehjælpen 1812 stod til at lukke, men blev dog foræret 1 million fra Landbruget..og kan nu køre videre..
  En empati-løs regering, må man sige. Psykopaternes holdeplads.

  Jeg ved nu, at jeg aldrig bliver Nye Borgerlig fan: de stiler efter skattelettelser (topskat, selskabsskat og nul registreringsAfgift på biler, pris= kr. 80-90 MILLIARDER! og så bevilliger man ældre og dyr, sammenlagt sølle 8 MILLIONER!
  (jeg nævner Nye Borgerlige fordi, det selvfølgelig var dem man måtte stemme på, nu når DF er gået helt neden om…men nej!)…det er faneme for klamt, madame Vermund. Gid du og dine må blive kvalt i jeres penge-tanke!
  ..og nej, NB er ikke i regering, men det er dog deres udmelding. Så det er altså hvad man kan forvente, hvis de blå en fatamorgana-dag kommer til taburetterne.

  (skrev en mail til NB her i sommer..en del handlede om dyr. Der kunne ligeså godt bare ha’ blæst en vind…det gjorde ikke indtryk.)
  Jeg fortalte også hvorfor jeg ikke meldte mig ind. Jeg ved jo, at jeg tilhører det USYNLIGE segment i deres program. Men hvem ellers kæmper mod migranternes invasion?…derfor blev jeg lidt fan af dem….der engang…..
  Men voila, nu er jeg medlem af Veganerpartiet. De får vel ikke megen chance. Man griner. Men det må man ignorere. Bare der er en stemme….dyrene skal sg frem i lyset, ligemeget hvor latterlige de kød-ædende ignoranter finder os.

  Underligit, som de dyrehjælps-org. aldrig gir’ respons, når man skriver til dem. Det gælder ANIMA, og andre dyre-org. jeg har skrevet til. Nogle udenlandske.
  Gang på gang spørger jeg, fortæller jeg om den vanvittige tortur af katte og hunde inden ristning, flåning, partering m.m. som foregår i Kina. Jeg spørger, hvorfor man aldrig fortæller dette i medierne. ‘Jeg får aldrig svar.

  nå, tilbage til vaccine:

  Og nu udstedes der coronaPas i 2021. Og for DE, som tror det ‘bare’ er vaccine:

  Hvordan skulle det fungere? Iflg. producenterne, kan du stadig smitte, selv hvis du er vaccineret. Selv med vaccine er du ikke garanteret beskyttet.
  Hvor længe skulle den vaccine beskytte?…det ved lægstanden heller ikke.
  Hvordan kan en vaccine-modtager acceptere dette uden yderligere viden?
  De ældre kan ikke, nej…men de andre…
  Hvilket overgreb af dimensioner langt ind i helvede!
  /jeg skal skisme ikke ha’ ‘vaccine’…så nu tar’ de måske min folke-pension?..skyder mig i en sen nattetime?….nu ved vi altfald, at spådommen om Anti-christ her på jord for et par år tilbage came true!

  Jeg har lige et link til dig, kære M.
  Det ugenlige nyhedsbrev fra Newspeek (og sikken sammentræf: det ankom sammen med din mail).

  https://newspeek.info/en-vaccine-er-ikke-svaret-soeg-i-stedet-the-great-reset/

  EN VACCINE ER IKKE SVARET – SØG I STEDET ’THE GREAT RESET’
  januar 6, 2021

   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: